Clo's Road - Sin City

Gör något kul tillsammans

När man ska gifta sig så har man många saker som man ska göra och hitta på för att fixa det så att det blir så kul som det kan bli. Ja det är många roliga saker som man ska göra och fixa innan  den stora dagen är inne. Man ska fixa sin klänning bestämma hur man vill dekorera och vad man ska ha för frisyr och vilken bukett man ska ha, man ska välja inbjudningskort och vad man ska ha för mat med mera. Ja det finns verkligen många saker som man vill göra och som man kan för att det ska bli så kul som möjligt.

Bra att börja i god tid

Ja det gäller att börja i god tid och att se till att man hinner med allt man vill göra utan att behöva stressa så mycket. Ja man vill ju inte behöva stressa för mycket utan man vill ju att det ska kännas kul hela vägen fram till datumet. Och innan man gifter sig så kommer ens väninnor att anordna en möhippa i stockholm för att få det lite extra roligt och kul tillsammans innan man ska gifta sig. Det är kul och något som man gärna gör för sina vänner för att det ska bli så trevligt och kul som man bara kan få det. Ja på så sätt så kommer det att bli så roligt och så kul och något som man kommer att göra för att det ska bli kul.
Ja man kan hitta på så många saker och det är ju toppen när man få planera sitt bröllop som man vill ha det och att det kommer att bli så som man önskar och vill. Ja det är ju ingång i livet som man gör det så det gäller att göra det så som man vill ha det.